Ilmoittautuminen

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖISESTI

 

Ilmoittautuminen kaudelle 2024-2025 alkaa kesäkuun lopussa.

 

Olemme ottaneet käyttöön Myclub palvelun. Kauden 2024-2025 ryhmiin ilmoittaudutaan jäsenrekisteri MyClubin kautta, jotta vältytään ryhmien jäsenmäärien ylittymiseltä. Näin on mahdollisuus ottaa myös varasijoille ryhmiin hakijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokainen ohjaaja määrittelee oman ryhmänsä koon (maksimi 24hlöä) ja tätä enempää ryhmään ei oteta tanssijoita.

 

Harjoitukset alkavat elokuun 12.päivä.

Harjoitusvuorot tulevat kesäkuun aikana ryhmien kohdalle sekä tiedotamme vielä paikallislehdissä kauden jatkumisesta.

 

AIEMMIN MUKANA OLLEIDEN EI TARVITSE ILMOITTAUTUA UUDESTAAN! 

 Ryhmän vaihto tapauksessa, otathan yhteyttä kyseisen ryhmän ohjaajaan.

 

 

Kausi 2024-2025

 

Syyskausi alkaa 12.8.2024.

Vastauksia kysymyksiiny

Koska voi ilmoittautua ryhmiin?

lmoittautuminen alkaa kesäkuun lopussa ja jatkuu niin kauan kuin paikkoja riittää tai kun ilmoittautuminen päättyy. Jos ryhmä on tulee täyteen, siihen voi ilmoittautua vielä varasijalle mahdollisia peruutuspaikkoja jonottamaan.

 

Onko ryhmässä vapaita paikkoja?

Ryhmien vapaat paikat näet ilmoittautumisen yhteydessä. Paikat täyttyvät järjestyksessä.

 

Voinko varata ryhmästä paikan?

Paikkoja ei voi varata etukäteen. Ilmoittautuminen alkaa kaikille tasavertasesti samaan aikaan. 

 

Voinko ilmoittautua varasijalle ryhmään, johon ei oteta uusia tanssjoita?

Ota yhteyttä ryhmän ohjaajaan ja kysy häneltä lisää. Ryhmät joihin ei oteta uusia tanssijoita ovat joko täynnä, tai tanssijat ovat jo sen verran kokeneita, ettei ryhmään oteta aivan uusia.

 

Minkälaisia tietyn ryhmän tanssitunnit ovat / mitä ne sisältävät?

Jokainen ohjaaja pitää erilaisia tunteja. Tuntien sisällöt riippuvat myös ryhmän jäsenten iästä ja taitotasosta. Kannattaakin siis kysyä suoraan ohjaajalta, mitä tunnit pitävät sisällään tai millaisia tavoitteita ryhmällä on.

 

Voiko 7-vuotias ilmoittautua 9-10- vuotiaiden ryhmään?

Pääsääntöisesti toivomme, että tanssija ilmoittautuu oman ikäistensä ryhmään. Kaikki tanssijat kuitenkin katsotaan tapauskohtaisesti. Ohjaajilla on oikeus päättää omasta ryhmästään, ottavatko mukaan nuorempia tai vanhempia jäseniä.

Ongelmia voi kuitenkin syntyä, jos kyseessä on esimerkiksi kilpaileva ryhmä, sillä kilpailuissa on määritelty tietyt ikäsarjat..

Lapsilla vuodenkin ikäero voi olla merkittävä sosiaalisissa tai fyysisissä taidoissa, mikä näkyy helposti myös tanssitunneilla. Ryhmien tunnit ja sisältö suunnitellaan annetun ikäryhmän mukaan, joten nuorempi tanssija voi helposti tippua kärryiltä tai tunnit ovat vanhemmalle tanssijalle "liian helppoja".

 

Voiko ryhmään ilmoittautua, vaikka ei ole tanssinut aikaisemmin?

Ryhmän kohdalla on erikseen maininta, jos ryhmään otetaan vain sellaisia, joilla on jo ennestään tanssitaustaa. Pääasiassa siis ryhmään voi ilmoittautua, vaikka ei olisikaan tanssinut ennen.

 

Miten voin vaihtaa ryhmää?

 

Ota yhteyttä sen ryhmän ohjaajiin mihin ryhmään olisit vaihtamassa. Ryhmän ohjaajat tekevät päätöksen otetaanko ryhmään uusia ja kyselevät tarvittaessa tanssitekniikan hallintaa (koskee vanhempia ryhmiä).