Ilmoittautuminen

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖISESTI

 

Ilmoittautuminen kevät kaudelle 2022 on alkanut!

 

Olemme ottaneet käyttöön Myclub palvelun. Kevän 2022 ryhmiin ilmoittaudutaan jäsenrekisteri MyClubin kautta, jotta vältytään ryhmien jäsenmäärien ylittymiseltä. Näin on mahdollisuus ottaa myös varasijoille ryhmiin hakijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokainen ohjaaja määrittelee oman ryhmänsä koon (maksimi 24hlöä) ja tätä enempää ryhmään ei oteta tanssijoita.

 

Harjoitukset jatkuvat 10.1.2022. Harjoitusvuorot näkyvät ryhmien kohdalla sekä tiedotamme vielä paikallislehdissä kauden alkamisesta.

 

Vanhojen jäsenten EI tarvitse ilmoittautua uudelleen!

 

 

 

Kausi 2021-2022

 

Kausi 2021-2022 alkaa elokuun lopussa.Kauden alkamisesta ja harjoitusvuoroista ilmoitetaan täällä sekä ilmaisjakelulehdissä.

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on alkanut ja ilmoitamme täällä nettisivuilla miten voi ilmoittautua ryhmiin. 

Viime kaudella ryhmissä tanssineet vahvistavat omalle ohjaajalleen ryhmässä jatkamisestaan ensi kaudella.

 

Vastauksia kysymyksiin

Koska voi ilmoittautua ryhmiin?

Heinäkuun 19 päivä alkaa ilmoittautuminen niin kauan kuin paikkoja riittää ja kun ilmoittautumisesta on täällä nettisivuilla kerrottu. Jos ryhmä on tulee täyteen, siihen voi ilmoittautua vielä varasijalle mahdollisia peruutuspaikkoja jonottamaan.

 

Onko ryhmässä vapaita paikkoja?

Ryhmien vapaat paikat näet ilmoittautumisen yhteydessä. Paikat täyttyvät järjestyksessä.

 

Voinko varata ryhmästä paikan?

Paikkoja ei voi varata etukäteen. Ilmoittautuminen alkaa kaikille tasavertasesti samaan aikaan. 

 

Voinko ilmoittautua varasijalle ryhmään, johon ei oteta uusia tanssjoita?

Ota yhteyttä ryhmän ohjaajaan ja kysy häneltä lisää. Ryhmät joihin ei oteta uusia tanssijoita ovat joko täynnä, tai tanssijat ovat jo sen verran kokeneita, ettei ryhmään oteta aivan uusia.

 

Minkälaisia tietyn ryhmän tanssitunnit ovat / mitä ne sisältävät?

Jokainen ohjaaja pitää erilaisia tunteja. Tuntien sisällöt riippuvat myös ryhmän jäsenten iästä ja taitotasosta. Kannattaakin siis kysyä suoraan ohjaajalta, mitä tunnit pitävät sisällään tai millaisia tavoitteita ryhmällä on.

 

Voiko 11- tai 15-vuotias ilmoittautua 12-14-vuotiaiden ryhmään?

Pääsääntöisesti toivomme, että tanssija ilmoittautuu ikäistensä ryhmään. Kaikki tanssijat kuitenkin katsotaan tapauskohtaisesti. Ohjaajilla on oikeus päättää omasta ryhmästään, ottavatko mukaan nuorempia tai vanhempia jäseniä.

Ongelmia voi kuitenkin syntyä, jos kyseessä on esimerkiksi kilpaileva ryhmä, sillä kilpailuissa on määritelty tietyt ikäsarjat..

Lapsilla vuodenkin ikäero voi olla merkittävä sosiaalisissa tai fyysisissä taidoissa, mikä näkyy helposti myös tanssitunneilla. Ryhmien tunnit ja sisältö suunnitellaan annetun ikäryhmän mukaan, joten nuorempi tanssija voi helposti tippua kärryiltä tai tunnit ovat vanhemmalle tanssijalle "liian helppoja".

 

Voiko ryhmään ilmoittautua, vaikka ei ole tanssinut aikaisemmin?

Ryhmän kohdalla on erikseen maininta, jos ryhmään otetaan vain sellaisia, joilla on jo ennestään tanssitaustaa. Pääasiassa siis ryhmään voi ilmoittautua, vaikka ei olisikaan tanssinut ennen.