Tervetuloa

Ajankohtaista

Visan talvinäytöksen yleisöltä edellytetään koronapassia ja henkilöllisyyden todentamista. Koronapassi vaaditaan yli 16 vuotiailta ja sitä vanhemmilta. Koronapassin saa näillä sivulla olevan ohjeen mukaisesti ja Omakanta.fi sivuilta ohjeita seuraamalla. Ohje löytyy myös tämän sivuston "Hankkijkaa koronapassi" olevan uutisen ohjeesta.
Etelä-Karjalan tilannekuvaryhmä suosittaa yleisötilaisuuksien rajoittamisia 5.12. alkaen. AVIn päätös tänään perjantaina 3.12. 21.kertoo, että kaikki sisätiloissa yli 50 hengen yleisötilaisuudet kielletään. Rajoituksen voi kuitenkin kiertää koronapassilla. Visan näytöksen pitämiselle 12.12. ei siis toistaiseksi ole esteitä. 5.12. 21 voimaan tuleva rajoitus ei koske seurojen harjoittelutoimintaa.
Visan johtokunta haluaa toimia vastuullisesti tanssiryhmien talvinäytöksessä ja seuraa viranomaisohjeita koronatilanteessa. Mihinkään paniikkiin ei ole aihetta.
Visan Talvinäytöksen lippuja myydään vain tuntia ennen näytöksen alkua urheilutalon ovelta. Aiemmin ilmoitettu ennakkomyynti 4.12, on koronatilanteen epävarmuuden takia jätetty pois. =(mikäli näytös jouduttaisiin perumaan, on lipun hinnan palautus lunastaneille hankalaa)
Visan tanssiryhmät Astara ja Taiga saivat hyvää kilpailukokemusta TUL:n tanssimestaruuskilpailuista Tampereelta. Ryhmät kisasivat 7.11 pidetyissä kilpailuissa 12-14 vuotisten sarjassa.
Kaukiskoulu kutsuu (3.11.2021)
Visan tanssiryhmien Talvinäytös tullaan näkemään pitkän näytöstauon jälkeen sunnuntaina 12. joulukuuta 2021 Lappeenrannan Urheilutalolla. Tanssiryhmien näytökset ovat ilahduttaneet perinteisesti niin yleisöä kuin esiintyjiäkin. Tällä kertaa tuo liikunnan ja esiintymisen ilo on pitkän koronakurimuksen jälkeen varmasti moninkertainen.
RSS ATOM