Visa vastasi EKLUn seurakyselyyn

1.4.2024

Visa oli yksi valittu seura Etelä-Karjalan Liikunta ja Urheilu, EKLUn järjestämään seurakyselyyn. Kysely toteutettiin maaliskuun lopulla.

Seurakyselyssä oli kymmenen kysymystä jotka käsittelelivät perusasioiden lisäksi seuratoiminnan tämän hetkistä tilaa ja osallistuja määriä. 

Vastasin tuohon, että aktiivisten toimijoiden määrä on vähentynyt ja ihmisiä kaivattaisiin toimintaan. 

Kysyttiin myös, että onko jokin muuttunut viime vuosina ja mikä on seuran tilanne viiden vuoden kuluttua. Vastasin, että en näe suuria muutoksiaviidn vuoden päähän, vaikka ympäröivä maailma näyttää välillä kovin kaoottiselta.

Lisäksi kysymyksenä oli, että mikä viime aikainen tapahtuma on noussut ylitse muiden seuratoiminnassa? Vastasin tähän kysymykseen yksi selitteisesti, että meidän suuria ja  mieleenjääviä tapahtumia ovat tanssiryhmnien Talvi -ja Kevätnäytökset. 

Erityisesti viime vuoden joulukuussa ollut Talvinäytös oli esityksiltään hyvin korkeatasoinen ja pidetty. Lisäksi näytös oli koonnut ennätysyleisön urheilutalon katsomoon. Näytöksen tunnelma oli herkistyttävä ja osoitus seuramme toiminnan tasosta ja harrastamisen ilosta. 

Keijo Martikainen