TULE tutustumaan harjoituksiin ILMAISEKSI 22.8-4.9.2022

19.8.2022

Lauritsalan Visan syyskausi on pyörähtänyt taas käyntiin. Tule tutustumaan harjoituksiin 22.8-4.9.2022 yhdessä kaverin kanssa tai yksin. Voit käydä niin monella tunnilla kuin haluat! Tämän jälkeen tehdä päätöksen hauatko jatkaa ryhmässä. Kokeiluviikot on ilmaisia.

Tällä hetkellä vapaita paikkoja on seuraavissa ryhmissä:

Satujumppa 3-4v.

Satujumppalaisten harjoituksissa opetellaan ryhmässä toimimista
leikkien avulla ja pidetään hauskaa. 

Lastentanssi 7v.

Lastentanssi on pirteä ja reipas ryhmä, jossa opetellaan tanssin alkeita ja tekniikkaa leikkien kautta. Mukaan pääsee kuka vain, jolta löytyy intoa.

Titania 9-10v.

Titanian treeneissä harjoitellaan tanssin perusteita erilaisten tuntikoreografioiden muodossa, harjoitellaan ryhmätyöskentelytaitoja ja nautitaan tanssin ja liikunnan ilosta.

UUSI Lasten Disco&Show yli.9v.

Lasten Disco&Show on uusi ryhmä, jossa pääset harjoittelemaan disco&show tanssin perusteita. Kaikki yli 9-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan ryhmään! 

Fuusia 13-14v

Fuusia treenailee aktiivisesti pari kertaa viikossa. Ryhmähenki paranee koko ajan ja treeneissäkin on rento fiilis. Tavoitteena olisi lähteä kisoihin sekä käydä esiintymässä erilaisille yleisöille

Taiga 14-15v.

Taiga on harjoitellut ahkerasti eläytymistä ja yhtenäisyyttä ja nämä asiat näkyvät lavalla.

Team Discostars 15-16v.

Discostars on jo monta vuotta toiminut 15-16-vuotiaiden discotanssiryhmä. Vuosien saatossa ryhmän väki on vähentynyt, mutta silti treeneissä pidetään aina hauskaa vielä vähäisten tanssijoiden voimin. 

Timantti 15-18v. *

Timantti on täynnä 2004-2007 syntyneitä energisiä ja motivoituneita showtanssityttöjä. Ryhmä on perustettu vuonna 2010. Timantti harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja tulevaisuudessa tavoitteena on osallistua myös kilpailuihin.

Solare yli.20v. *

Tanssiryhmä Solare on yli 20-vuotiaiden ryhmä, jossa treenataan tanssia monipuolisesti. Kaikilla ryhmän jäsenillä on pitkä tanssitausta, mikä näkyy tanssijoiden ilmaisussa.

 

*Ryhmään liittyviltä edellytään aiempaa harrastaneisuutta sekä tanssitekniikan hallintaa.