Visan Talvinäytös - Elämänkaari esitetään suoratoisto lähetyksenä

15.11.2020

Perinteistä Visan tanssiryhmien Talvinäytöstä ei järjestetä tänä vuonna yleisötapahtumana. Yleisötapahtuman tilalla näytös esitetään suoratoistona / striimattuna. Tanssiryhmät ovat yleisönä esityksen ajan urheilutalon lehtereillä ryhmissään.

Tämä tarkoittaa sitä, että tanssiryhmät tanssisivat urheilutalolla oman musiikkinsa ja koreografiansa mukaisesti ilman yleisöä ja kunkin ryhmän tanssi lähetetään nettikatseluna. Lähetyksen toteutukseen haetaan mahdollisimman paljon normaalitilanneta kuvaavia asioita.

Lähetys juonnetaan. Tanssit ja esiintyjät kuulutetaan. Lausutaan avaussanat ja esiintyjät kumartavat oman esityksensä jälkeen. 

Katseluun tarvittavasta linkistä tullaan tiedottamaan näytöksen ilmoittelussa ja muun muassa näillä sivuilla.

Toteutus on tehtävä turvallisesti koronarajoitusten suosituksia noudattaen. Tässä on tarkoitus ohjeistaa ryhmien ohjaajia vielä tarkemmin. Ohjaajien velvollisuus on käyttää maskia ja pitää ulkopuoliset pois salista. 

Näytöksen ajankohta on  12.12. 2020 klo 14.00 Lappeenrannan urheilutalolla. Urheilutalo on varattu Visan näytökselle tuolloin klo 11-16. 

Alustavien neuvottelujen tuloksena tälläinen ns. nettilähetyksen toteutus on mahdollista. Ollaan neuvoteltu yrityksen kanssa joka hoitaa tuottamisen ja kuvauksen. Neuvottelua jatketaan yhdessä Etelä-Saimaan ilmoitusosaston kanssa tapahtuman ilmoittamisesta ja mahdollisesta tukemisesta sekä siitä miten kuvaus ja valmistelut toteutetaan käytännössä. Myös muita sponsoreita haetaan. Lisäksi katsovalla yleisölle haetaan toteutusta toiminnan tukemiseen vapaaehtoisella maksulla. Tästä tullaan myös ilmoittamaan. 

Tämän tyyppisiä suoratoistolähetyksiä on toteutettu kesällä mm. paikallisista kakkosodivisoonan jalkapallo-otteluista. 

Keijo Martikainen

p. 040 833 0373