Ilmoittautuminen

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖISESTI

 

Ilmoittautuminen kauden 2020-2021 ryhmiin on alkanut! >> Jäsenrekisteri

 

Olemme ottaneet käyttöön uuden ilmoittautumisen. Kauden 2020-2021 ryhmiin ilmoittaudutaan jäsenrekisteri MyClubin kautta, jotta vältytään ryhmien jäsenmäärien ylittymiseltä. Näin on mahdollisuus ottaa myös varasijoille ryhmiin hakijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokainen ohjaaja määrittelee oman ryhmänsä koon (maksimi 24hlöä) ja tätä enempää ryhmään ei oteta tanssijoita.

 

Kausi 2020-2021alkaa 31.8 maanantaina ja harjoitusvuorot ovat näkyvillä täällä sekä tiedotamme vielä paikallislehdissä.

 

Tällä kaudella ryhmissä tanssineet vahvistavat omalle ohjaajalleen ryhmässä jatkamisestaan ensi kaudella ja ohjaaja kertoo miten voi ilmoittautua uuteen jäsenrekisteriin.

 

Kevätkauden maksaneet saavat syksyn kausimaksusta 30% alennuksen.

 

 

Kausi 2020-2021

 

Kausi 2020-2021 alkaa elokuun lopussa.Kauden alkamisesta ja harjoitusvuoroista ilmoitetaan täällä sekä ilmaisjakelulehdissä.

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin alkaa heinäkuun lopussa, jolloin ilmoitamme täällä nettisivuilla miten voi ilmoittautua ryhmiin. Olemme ottaneet käyttöön uuden palvelun.

 

Tällä kaudella ryhmissä tanssineet vahvistavat omalle ohjaajalleen ryhmässä jatkamisestaan ensi kaudella ja ohjaaja kertoo miten voi ilmoittautua uuteen jäsenrekisteriin.

 

Vastauksia kysymyksiin

Koska voi ilmoittautua ryhmiin?

Heinäkuun lopussa niin kauan kuin paikkoja riittää ja kun ilmoittautumisesta on täällä nettisivuilla kerrottu. Jos ryhmä on tulee täyteen, siihen voi ilmoittautua vielä varasijalle mahdollisia peruutuspaikkoja jonottamaan.

 

Onko ryhmässä vapaita paikkoja?

Ryhmien vapaat paikat näet ilmoittautumisen yhteydessä. Paikat täyttyvät järjestyksessä.

 

Voinko varata ryhmästä paikan?

Paikkoja ei voi varata etukäteen. Ilmoittautuminen alkaa kaikille tasavertasesti samaan aikaan. 

 

Voinko ilmoittautua varasijalle ryhmään, johon ei oteta uusia tanssjoita?

Ota yhteyttä ryhmän ohjaajaan ja kysy häneltä lisää. Ryhmät joihin ei oteta uusia tanssijoita ovat joko täynnä, tai tanssijat ovat jo sen verran kokeneita, ettei ryhmään oteta aivan uusia.

 

Minkälaisia tietyn ryhmän tanssitunnit ovat / mitä ne sisältävät?

Jokainen ohjaaja pitää erilaisia tunteja. Tuntien sisällöt riippuvat myös ryhmän jäsenten iästä ja taitotasosta. Kannattaakin siis kysyä suoraan ohjaajalta, mitä tunnit pitävät sisällään tai millaisia tavoitteita ryhmällä on.

 

Voiko 11- tai 15-vuotias ilmoittautua 12-14-vuotiaiden ryhmään?

Pääsääntöisesti toivomme, että tanssija ilmoittautuu ikäistensä ryhmään. Kaikki tanssijat kuitenkin katsotaan tapauskohtaisesti. Ohjaajilla on oikeus päättää omasta ryhmästään, ottavatko mukaan nuorempia tai vanhempia jäseniä.

Ongelmia voi kuitenkin syntyä, jos kyseessä on esimerkiksi kilpaileva ryhmä, sillä kilpailuissa on määritelty tietyt ikäsarjat..

Lapsilla vuodenkin ikäero voi olla merkittävä sosiaalisissa tai fyysisissä taidoissa, mikä näkyy helposti myös tanssitunneilla. Ryhmien tunnit ja sisältö suunnitellaan annetun ikäryhmän mukaan, joten nuorempi tanssija voi helposti tippua kärryiltä tai tunnit ovat vanhemmalle tanssijalle "liian helppoja".

 

Voiko ryhmään ilmoittautua, vaikka ei ole tanssinut aikaisemmin?

Ryhmän kohdalla on erikseen maininta, jos ryhmään otetaan vain sellaisia, joilla on jo ennestään tanssitaustaa. Pääasiassa siis ryhmään voi ilmoittautua, vaikka ei olisikaan tanssinut ennen.


 

Lisätietoja ilmoittautumista kauden 2020-2021 ryhmiin tulossa lähipäivinä.