Ilmoittautuminen

RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖISESTI

 

Kauden 2019- 2020 ryhmiin ilmoittaudutaan nettisivumme lomakkeen kautta,jotta vältytään ryhmien jäsenmäärien ylittymiseltä. Näin on mahdollisuus ottaa myös varasijoille ryhmiin hakijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokainen ohjaaja määrittelee oman ryhmänsä koon (maksimi 24hlöä) ja tätä enempää ryhmään ei oteta tanssijoita.

Ilmoittautuminen alkaa viikolla 31

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu seuraavasti

 • Voit ilmoittautua tanssiryhmiin alla olevalla lomakkeella. 

  • tanssijan nimi
  • tanssijan syntymäaika (pp.kk.vvvv)
  • tanssijan osoite
  • tanssijan puhelinnumero
  • tanssijan sähköposti
  • huoltajan yhteystiedot 
  • valitse ryhmä
  • lähetä
  • ilmoittautuminen vastaanotettu

Näihin ryhmiin otetaan uusia.

Satujumppa 3-4v. 17 paikkaa

Satujumppa 5-6v. TÄYNNÄ

Lastentanssi 7v. 2 paikkaa

Uusi 8-9v. 2 paikkaa

Discoshow 9-10v. 1 paikka

Taiga 11-12v. TÄYNNÄ

Discostars 12-14v. 5 paikkaa

Glitter 13-15v. (kokeilutunnin kautta mahdollisesti uusia)

Timantti 13-15v. (kokeilutunnin kautta mahdollisesti uusia)

lisätietoja: lavitimantti@gmail.com

Saaga 16-18v. (kokeilutunnin kautta mahdollisesti uusia)

Solare yli 18v. (kokeilutunnin kautta mahdollisesti uusia)

Muut ryhmät ovat valitettavasti täynnä.

 

Ilmoittautuminen on käynnissä!

Ilmoittautuminen tanssiryhmiin

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Syyskausi 2019

 

Kausi 2019-2020 alkaa syyskuun alussa. Kauden alkamisesta ja harjoitusvuoroista ilmoitetaan täällä sekä ilmaisjakelulehdissä elokuun lopulla heti, kun vuorot on saatu selville.

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin alkaa heinäkuun lopussa, jolloin ilmoitamme täällä nettisivuilla vain ne tanssiryhmät, joihin otetaan syksyllä uusia tanssijoita. Muut ryhmät ovat täynnä tai eivät ota lisää tanssijoita.

 

Tällä kaudella ryhmissä tanssineet vahvistavat omalle ohjaajalleen ryhmässä jatkamisestaan ensi kaudella. Vanhojen tanssijoiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen sähköpostitse. Muuttuneet yhteystiedot tulee kuitenkin päivittää osoitteeseen lauritsalanvisa(at)gmail.com .

 

Vastauksia kysymyksiin

Koska voi ilmoittautua ryhmiin?

Heinäkuun lopussa niin kauan kuin paikkoja riittää ja kun ilmoittautumisesta on täällä nettisivuilla kerrottu. Jos ryhmä on tulee täyteen, siihen voi ilmoittautua vielä varasijalle mahdollisia peruutuspaikkoja jonottamaan.

 

Onko ryhmässä vapaita paikkoja?

Ryhmien vapaat paikat varmistuvat kesän edetessä, jolloin ne ilmoitetaan täällä nettisivuilla ja ilmoittautuminen alkaa. Vapaita / varattuja paikkoja päivitetään ilmoittautumisten mukaan. Tilannetta voi myös tiedustella sähköpostitse lauritsalanvisa(at)gmail.com, vaikka täällä ilmoitettu vapaiden paikkojen määrä on yleensä ajantasalla.

 

Voinko varata ryhmästä paikan?

Paikkoja ei voi varata etukäteen. Ilmoittautuminen alkaa kaikille tasavertasesti samaan aikaan. Ns. "ennakkoilmoittautumisia" ei siis oteta huomioon.

Ryhmän paikat ovat kesäkuun loppuun asti "varattuna" ryhmän edellisen kauden (2018-2019) tanssijoille. Jos he eivät ohjaajalleen vahvista jatkamistaan heinäkuun loppuun mennessä, paikka heidän osaltaan vapautuu muille avoimeksi.

 

Voinko ilmoittautua varasijalle ryhmään, johon ei oteta uusia tanssjoita?

Ota yhteyttä ryhmän ohjaajaan ja kysy häneltä lisää. Ryhmät joihin ei oteta uusia tanssijoita ovat joko täynnä, tai tanssijat ovat jo sen verran kokeneita, ettei ryhmään oteta aivan uusia.

 

Minkälaisia tietyn ryhmän tanssitunnit ovat / mitä ne sisältävät?

Jokainen ohjaaja pitää erilaisia tunteja. Tuntien sisällöt riippuvat myös ryhmän jäsenten iästä ja taitotasosta. Kannattaakin siis kysyä suoraan ohjaajalta, mitä tunnit pitävät sisällään tai millaisia tavoitteita ryhmällä on.

 

Voiko 11- tai 15-vuotias ilmoittautua 12-14-vuotiaiden ryhmään?

Pääsääntöisesti toivomme, että tanssija ilmoittautuu ikäistensä ryhmään. Kaikki tanssijat kuitenkin katsotaan tapauskohtaisesti. Ohjaajilla on oikeus päättää omasta ryhmästään, ottavatko mukaan nuorempia tai vanhempia jäseniä.

Ongelmia voi kuitenkin syntyä, jos kyseessä on esimerkiksi kilpaileva ryhmä, sillä kilpailuissa on määritelty tietyt ikäsarjat..

Lapsilla vuodenkin ikäero voi olla merkittävä sosiaalisissa tai fyysisissä taidoissa, mikä näkyy helposti myös tanssitunneilla. Ryhmien tunnit ja sisältö suunnitellaan annetun ikäryhmän mukaan, joten nuorempi tanssija voi helposti tippua kärryiltä tai tunnit ovat vanhemmalle tanssijalle "liian helppoja".

 

Voiko ryhmään ilmoittautua, vaikka ei ole tanssinut aikaisemmin?

Ryhmän kohdalla on erikseen maininta, jos ryhmään otetaan vain sellaisia, joilla on jo ennestään tanssitaustaa. Pääasiassa siis ryhmään voi ilmoittautua, vaikka ei olisikaan tanssinut ennen.