Visan kevätkausi päätöksessä

29.4.2021

Visan tanssiryhmien risainen kevätkausi päättyy voimassa oleviin koronarajoituksiin. Aikaisemmat odotukset ja suunnitelmat harjoittelun jatkamisesta tänä keväänä eivät enää meidän harmiksemme toteudu.

Tässä yhteydessä seuran johdolta ja Tanssijaostolta iso ja edelleen lapsia ja nuoria kannustava kiitos harrastajille, ohjaajille ja kotijoukoille.

Visa ei unohda teitä - älkää tekään Visaa!

Kevätkauden päättymisestä keskusteltiin seuran siirretyssä vuosikokouksessa keskiviikkona (28.4.). Kokouksessa luotiin katseita jo ensi syksyyn, joten tervetuloa taas syksyllä innostavan, edullisen ja kehittävän tanssiharrastuksen pariin ja mukaan. Jos syyskausi on tautirajoituksiltaan turvallinen, niin suunnitelmissa on yhteinen näytös, kisamatkoja ja mukavaa harrastusta ryhmässä ja yhdessä. 

Seura päätti antaa 2021 kausimaksun maksaneille 30 prosentin alennuksen syyskauden 2021 maksusta. Syyskausi on tarkoitus aloittaa entiseen tapaan elo-syyskuun vaihteessa. Ilmoittautumisesta ynnämuusta ilmoittelemme lähempänä.

Siirretyssä vuosiikokouksessa olivat esillä seuran johdon henkilövalinnat. Valinnoissa jatketaan lähes entisin henkilöin. Seuran sihteeri Jonna Hjerppe tulee suuntaamaan tieto-taitoaan jatkossa enemmän tanssijaoston toimintaan. Sihteerin tehtävät hoidetaan johtokunnan sisältä kiertävästi. 

Tanssijaoston ja muita erilaisia järjestelytehtäviä paljon hoitanut Emiia Isopahkala ilmoitti jättävänsä tehtävät työ- ja opiskelukiireidnsä takia. Emilia tulee kuitenkin olemaan tukena ja antamaan ohjeistusta ja verkoston tuntemusta Tanssijaostolle. 

Seuran puheenjohtajana jatkaa Keijo Martikainen, varapuheenjohtajana Janne Borgström, taloudenhoitajana Pisa Kolehmainen ja muina hallituksen jäseninä Jari Hellman sekä Tanssijaostolaiset Essi Lampainen, Katri Myllärinen ja Jonna Hjerppe.

Palloilujaostossa toimivat: Janne Borgström, Jari Hellman ja Teppo Ryhänen. 

Hyvää vappua ja aurinkoista sekä liikunnallista kevään jatkoa !

Terveisin Keijo