Koronarajoitukset jatkuvat toistaiseksi 30.4. 2021 asti

27.3.2021

Lappeenrannan kaupunki on ohjeistanut ja päivittänyt liikuntaseuroille ja ryhmäharrastustoiminnalle tarkoitetut korona-ohjeistukset siten, että ne ovat nyt toistaiseksi voimassa 30.4. 2021 asti.

Rajoitukset perustuvat tartuntatautilain 58 §:n mukaiseen tilojen sulkemista koskeviin päätöksiin, joka on voimassa 1.4. - 30.4. 2021. Päätös koskee niin yksityisen kuin julkisen sektorin tiloja.

Alueellinen tilannekuvaryhmä on asettanut 25.2. alkaen voimaan kuuden (6) hengen yksityishenkilöitä koskevan kokoontumisrajoituksen ja todennut, että toimielinten on vastaisuudessa kokoonnuttava etäkokouksiin. Tämä on voimassa myös 1.4 - 30.4. 2021. 

Visan tanssiryhmät ja kaukalopallojoukkueet jatkavat näin harjoitustaukoa ohjeistuksen mukaisesti.

Johtokunta ja Tanssijaosto olivat koolla viikolla 16 Teamsina ja keskustelevat meitä kaikkia koskevasta harmittavan tilanteen jatkosta.

Johtokunta viitoitti tulevaisuutta suunnitelmalla, että jos rajoitukset vapautuvat siten, että touko-kesäkuussa päästäisiin saleille, niin voitaisiin jatkaa kautta esim. kesäkuussa vaikkapa juhannukseen asti. Tämä asia on tässä vaiheessa idea-asteella oleva suunnitelma ja asiaan kysytään ohjaajien mielipidettä. 

 

Johtokunta ja tanssijaosto seuraa koronatilannetta ja tekee jatkossa toiminnan jatkoa koskevia päätöksiä sen mukaisesti. Seuraavan kerran johtokunta palaveeraa huhtikuun puolella.

Me selviämme tästä, vaikka se kurimukselta ja ahdistavalta välillä tuntuu. Kevään tuomaa valoisuutta mieleen kaikille tätä sivua lukeville!

Keijo, puheenjohtaja