Kaupunki tukee vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaa

13.12.2018

Lappeenrannan kaupungin lasten ja nuorten harrastustoiminta-avustusta kevätkaudelle 2019 voi hakea 13.1. 2019 asti. Tukea haetaan kaupungin verkkosivuilla ,www.lappeenranta.fi

Tuki on tarkoitettu vähävaraisille lapsiperheille. Se suunnataan erityisesti alle 18-vuotiaille lappeenrantalaisille, joiden on vaikea aloittaa tai jatkaa harrastusta perheen tiukan talouden takia. Tukea myönnetään tunti -ja kausimaksuihin.

Tuki on yksilötukea. Yksittäiselle hakaijalle myönnetty avustus maksetaan joukkueelle tai seuralle missä lapsi harrastaa lukukauis maksua vastaan. Avustuksen suuruus voi siten olla vain kausimaksun suuruinen.

Tukea myönnetään sellaisiin harrastuksiin joiden kustannukset ovat nousseet viime valtuustokaudella kaupungin päättämien junioreiden liikuntamaksujen käyttöönoton seurauksena.

Hakijan tulee täyttää seuraavat ehdot: kotikunta on Lappeenranta, lapsi harrastaa jossakin seurassa , joka toimii Lappeenrannassa, Esim. Lauritsalan Visa. Hakijan tulee kertoa hakemuksessa tulo-ja varallisuusrajat.

LIsätietoja: Kehittämispäällikkö Sanna Natunen, p. 040 522 9373, sanna.natunen@lappeenranta.fi

Ottakaa rohkeasti yhteyttä! Visan puolesta hakemuksessa auttaa ja neuvoo puheenjohtaja Keijo Martikainen, p. 040 833 0373